Tidigare aktiviteter

Här kan du läsa lite om våra tidigare aktiviteter och hur det gick

Midsommar

Tack alla ni som kom och klädde stången, lekte, tävlade,
dansade och gjorde midsommar i Marieholm så trevligt!
Det gör vi om igen nästa år!

Stort tack också till Maria och Johanna som höll i lekarna,
Tompa som sjöng och spelade, Nisse som fixade stången
och Hardings som hjälpte oss med el.

Valborg

Tack till alla som firade Valborg med oss!
Vi hade en mycket trevlig kväll vid ankdammen med fantastiskt väder,
bra musik, populärt lotteri, vackert bål och riktigt trevliga Marieholmare.

Ett stort tack igen till alla våra företag som skänkte fantastiska priser till vårt lotteri.

Vi ser redan fram emot nästa års firande!

Påskkalas

Stort tack till alla barn och vuxna som kom på påskkalaset!
Det blev ett jätte trevligt kalas med fika, lekar och priser. I tävlingen med bäst utklädnad hade vi många kandidater med allt från påskkärringar, kycklingar och prinsessor men det blev Jesus som tog hem första priset!

Vi i styrelsen vill tacka Maria Gustafsson Mölstad speciellt som gjorde ett jätte bra jobb med allt från fixa fika till arrangera lekar. Detta blir absolut en tradition.

Vi hoppas ni alla hade en trevlig skärtorsdag med oss 🐣

Hämta pumpafrön

Den 30 mars delade vi ut pumpafrön utanför ICA till alla som ville vara med i våran pumpa tävling.

Reglerna är enkla, störst pumpa vinner och vinnaren utses på odlardagen i oktober.

För våra medlemmar var pumpafröna gratis och för icke medlemmar kostade de 20 kr.

Efter dagens slut var alla påsar utdelade och vi ser fram emot att få se alla fina pumpor i oktober på odlardagen där fina priser utdelas till vinnaren!