Okategoriserade

Nattvandringarna är igång

Marieholms Byaföreningen kan stolt berätta att nattvandringen har kommit igång och vi har redan gått 8 gånger.

Vi har även blivit medlemmar i stiftelsen https://www.nattvandring.nu

Det innebär följande för dig som nattvandrar:

  • Alla nattvandrare som bär officiell väst är försäkrade till, från och under nattvandringen.
  • I västarna finns ett häfte som alla ska ta hem och läsa igenom ”nattvandringens ABC”. Det kommer också finnas ficklampa och first aid kit som är lämpligt att ta med.
  • Rapporten som ska sammanfattas efter varje vandring ska framöver mailas till marieholm@nattvandring.nu och är obligatorisk för att försäkring osv ska gälla.
  • Senare i sommar kommer du få möjlighet att anmäla dig till en kurs som kommer hållas av en stiftelserepresentant här i Marieholm, dag och plats återkommer vi med.

Dessa vandringar har på kort tid skapat samtal mellan bybor som annars aldrig träffats, det har skapat positiva möten mellan vuxna och unga och det har skapat en positiv närvaro på våra gator på kvällarna.

Vårt minimum för att starta upp nattvandringen var 40 medlemmar och vi är nu uppe på 52 medlemmar vilket vi tycker är jätte kul! Detta betyder att man endast behöver gå en gång i månaden.

Vill du vara med och nattvandra anmäl dig via vår Facebook-sida där hittar du även tider och dagar du kan anmäla dig till: https://www.facebook.com/groups/562866671058940/?ref=share

Tycker du att detta var ett bra initiativ och vill se mer av liknande? Stötta Marieholms Byaföreningen genom att bli medlem! Kostar endast 100kr per hushåll per år.