Styrelsemöte

Sammanfattning från Byaföreningens styrelsemöte

2020-06-10

Midsommarplanering: Årets traditionella midsommarfirande är som vi tidigare nämnt inställt. Istället kommer vi att ha ett midsommarevenemang som sträcker sig från torsdagkväll till söndagkväll (18-21/6) där alla bybor bjuds in att delta i en tävling. ? Mer info kommer i ett eget mer detaljerat inlägg.

Varmt välkommen att delta i en rolig, klurig och väldigt fint sammansatt midsommartävling! (Ett stort tack går ut till upphovsmannen för denna exklusiva tankenöt ?)

Skatebana: Inget nytt, vi väntar besked från kommunen. ?

Skrivelse till kommunen: Vi har påbörjat en skrivelse till kommunen med krav och önskemål om bla minskad skadegörelse, ökad trafiksäkerhet, underhåll av offentliga platser, behovet av upprustning med mera.

Nattvandring: Vi har ett projekt i planeringsstadiet som vi inom kort kommer gå ut med och bjuda in intresserade att bli en del av. Vi känner att det är av största vikt att vi tillsammans kan påbörja natt- och kvällsvandring i organiserad form. Även detta kommer det mer detaljerat inlägg och intresseanmälan om.

Med detta önskar styrelsen er alla en riktigt skön sommar! ☀️ ? ⛱