Årsmöte

Nya styrelseledamöter

På årsmötet hade vi glädjen att få välkomna tre nya ledamöter in i styrelsen, Emma Rosenqvist, Andre Tiwari och Kerstin Ekström. Varmt välkomna säger vi till er. Vi vill även tacka Emma Holmström som avgick för hennes fina engagemang.

Vi fick även valt in en valberedning, Miroslav Han och Emma Forsell. Är du intresserad av att gå med i styrelsen till nästa år kan du kontakta dem för mer information.

Vi har även strukturerat om lite och startat upp olika arbetsgrupper så fler har möjlighet för att engagera sig i just det du tycker är roligt utan att sitta med i styrelsen. Tex har vi startat en grupp som arrangerar midsommar och en grupp som engagerar sig i skatepark-projektet. Skulle du önska gå med i en nuvarande grupp eller starta upp en ny grupp så är du varmt välkommen till att höra av dig till oss via FB, mejl eller personligen!

Tillsammans kan vi göra skillnad i vår by. Är du inte medlem än? Då kan du snabbt och enkelt bli det genom att swisha 100kr till 123 534 20 43. Skriv din mejl under meddelande.

Läs mer om styrelsen och arbetsgrupperna