Utveckling

Vill du bli en del av styrelsen?

Hej alla Marieholmare! Nu har DU chansen att få vara med och påverka! (Tänk på att du måste vara eller bli medlem.)

Ett fåtal platser står nu till förfogande i Marieholms Byaförenings styrelse! För dig som är intresserad av att påverka hur föreningen ska arbeta gentemot kommunen och vilka frågor vi ska lägga fokus på finns nu en möjlighet att göra en insats och verkar för Marieholms utveckling.

Du som är medlem, intresserad av att vara med i ett positivt, roligt och framåttänkande gäng är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer! Läs mer om styrelsen och vilka som ingår i denna.

Nya styrelsemedlemmar väljs in på årsmötet den 10 mars 2021.

Mejla in ditt intresse till info@marieholmsbyaforening.com eller ring 072-318 52 52.